Voor u ligt onze vierde nieuwsbrief!

Via deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van de huidige nood voor schoolgeld voor 80 kinderen:

Ook in India is het nieuwe schoolseizoen weer begonnen. Voor 80 kinderen zijn we op korte termijn op zoek naar € 5.000,-- zodat deze 80 kinderen zeker zijn van een jaar lang onderwijs.

Wilt u deze kinderen steunen? Zodat ze het komend jaar ook naar school kunnen.

Via de website (www.stichtingwifi.nl) is het mogelijk om op facebook pagina van stichtingwifi de begroting te bekijken.

Maak uw gift over op NL02 RABO 3289 7638 46 (onder vermelding " lesgeld" )